VERENIGING

Logo licht trans smallBadminton Vereniging Honselersdijk is inmiddels 30 jaar sterk. Opgericht in februari 1986 door een kleine groep sportievelingen. Doel, badminton in verenigingsverband uitoefenen en uitdragen.

Inmiddels heeft de vereniging een aantal pieken en dalen doorgemaakt in ledenaantal. Over het algemeen is het een kleine vereniging gebleven. Gezelligheid en sportiviteit staat voorop. Een vereniging ideaal voor de competitieve en recreatieve sport badmintonner.

Natuurlijk is het erg leuk als er in de competities en toernooien ereplaatsen worden gehaald. BVH komt uit in de bondscompetitie met gemiddeld drie seniorenteams en vier jeugdteams.

Op het recreatieve vlak wordt er competitief gespeeld in de regio. In Recreatieve Competitie Zuid-Holland (RCZ) verband zijn drie a vier teams actief.

Is competitie spelen niet het doel dan is op woensdagavond ruimte om “vrij” te spelen. Zonder een enkele spelverplichting tegen wie maar wil.

BVH is aangesloten bij de Westlandse Badminton Federatie (WBF). Een samenwerkingsverband van vrijwel alle badminton verenigingen in onze streek.

Om de vereniging draaiende te kunnen houden is er een bestuur en een flink aantal vrijwilligers actief. Zij zorgen ervoor dat de leden kunnen blijven badmintonnen en dat er ook ruimte is voor onderlinge toernooitjes of andere activiteiten.

Links naar

WBF

RCZ

Badminton Nederland