COMPETITIE

BVH komt uit in een aantal competities. Senioren, jeugd en recreanten.

De jeugd en de senioren komen uit in de bonds districtscompetities. De senioren in het najaar en de jeugd in het voorjaar. Bij BVH worden de thuiswedstrijden op een zondag in de Sosefhal gespeeld. Aanvang vrijwel altijd 09:45 uur. Uitwedstrijden worden gespeeld op de dag waarbij het ontvangende team zijn wedstrijddag heeft. Voor de senioren kan dat iedere dag van de week zijn. De jeugd speelt uitsluitend op zaterdag of zondag.

Recreanten kunnen meedoen aan een recreantencompetitie georganiseerd door de RCZ. Buiten de standaard wedstrijden waarbij singles gespeeld worden is er ook een speciale categorie, de recreantendubbelcompetitie. In deze competitie worden geen singles gespeeld. Zes is het palet in dubbelpartijen, 1 damesdubbel, 1 herendubbel en 4 maal een gemengd dubbel.

nS16

Bij BVH is regel dat alle vertegenwoordigende spelers moeten spelen in een officieel BVH shirt. Te bestellen op de clubavond met opgave van de correct gespelde voornaam en maat. Weet je je maat niet zoek dan een kwa omvang gelijkwaardige speler met BVH shirt. Vraag hem of haar of je het shirt even mag passen.