30 jaar BVH

nieuws 30 jaarWie kent’m nog, het papieren clubblad dat onder de leden werd verspreid voor het tijdperk van de digitale Inside Nieuwsbrief? Op de kaft van het clubblad stond de datum van oprichting van de vereniging vermeld: 11 februari 1986. Dat is dit seizoen dus 30 jaar geleden en reden voor een feest!

De speciaal voor deze gelegenheid samengestelde feestcommissie heeft inmiddels in overleg met het bestuur zaterdag 5 maart 2016 aangemerkt als de officiële feestdag.

zaalIn een feestelijk aangeklede Sosefhal moet het gaan gebeuren. Het prille plan is om van 15.00 tot 17.00 uur een badmintonactiviteit te organiseren voor jeugd en senioren. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een hapje en een drankje en vanaf 19.00 uur wordt de avond vervolgd voor de seniorleden.

De feestcommissie is voortvarend gestart en wil alle leden, oud leden en sponsoren zo veel mogelijk bij het jubileum betrekken. Regelmatig zullen hiervoor speciale Nieuwsberichten uitkomen die hier na te lezen zijn.

poster 30 jaar 6

Nieuwsbericht nummer 1

Nieuwsbericht nummer 2

Nieuwsbericht nummer 3

Nieuwsbericht nummer 4

Nieuwsbericht nummer 5

Uitnodiging leden

Nieuwsbericht nummer 6

Nieuwsbericht nummer 7

De feestcommissie wordt gevormd door Anita, Edwin, Huib, Lidia, Nico, Ricarda en Peter. Suggesties, ideeën en hands-on zijn altijd welkom.

De lokale pers heeft het jubileum in de gaten. Hier een aantal verschenen berichten.

nu4

Westlanders.nu | Het Hele Westland | WOS.nl | Groot Westland

Via de mail konden jullie een goed doel opgeven. Dit is ook gebeurd en wij als feestcommissie hebben er een uitgezocht. Toch wil ik even benadrukken dat alle goede doelen mooi zijn. Het is fijn dat er zoveel vrijwilligers zijn die zich inzetten om kinderen en/of volwassenen te helpen. Petje af. Wij hebben gekozen voor Stichting MIJN HUIS in IPAURATU. Dit huis staat in Colombia en is voor gehandicapte kinderen. Eelco is spelend lid op onze vereniging en zet zich samen met zijn vrouw Everien in voor deze stichting.

mhii