30 jaar BVH: Nieuwsbericht nummer 3

JUBILEUMFEEST MET EEN GOED DOEL!

Hallo Allemaal.

Zoals beloofd weer een stukje van de jubileum commissie.

Ook ik heb de eer om hier van deel uit te maken. Mijn naam is Ricarda de Voeght en speel nu zo’n 7 à 8 jaar bij ons clubje. En nog steeds met heel veel plezier. Ik bemoei me best met veel dingen zoals de jeugdcommissie, de seniorencommissie en nu ook de feestcommissie “30jaar”. Dus druk, druk, druk. Maar wel heel gezellig allemaal.

Maar nu even over ons feestje op 5 maart. Gisteren hebben alle hoofden weer overuren gedraaid maar het wordt allemaal steeds duidelijker. Het belangrijkste is natuurlijk dat jullie allemaal mee komen feesten.

Ons verzoek is dat, zeker de kids, deze dag om 3 uur in de hal aanwezig zijn zodat we op tijd met het programma kunnen beginnen. Doe je clubshirt aan en neem je racket mee. Want we hebben voor deze dag een speciaal trainingsteam aangesteld. We krijgen ook nog bezoek. Van wie dat zeg ik nog niet dat zien jullie vanzelf. Voor de senioren die gezellig een shuttletje willen slaan is natuurlijk ook rekening gehouden. Jullie kunnen ook de baan op.

Verder hebben we de hele dag muziek en natuurlijk mag je ook zelf plaatjes aanvragen bij de DJ.

Vanaf 5 uur gaan we over naar de receptie en hopen dat er ook oud leden aanschuiven voor een drankje en hapje en dat er mooie verhalen loskomen over vroeger maar ook over nu.

Vanaf 7 uur begint de feestavond voor de senioren. Lekker kletsen, dansen en, o ja dat vergeet ik bijna, verspreid over de dag hebben we ook nog het rad van fortuin.

Ik heb namens de commissie nog een heel belangrijke vraag. Wij willen met deze dag een goed doel steunen. Ben jij op een bepaalde manier verbonden met een goed doel en wil je daar aandacht voor, geef dat aan ons door.

bvh30jaar@bvhonselersdijk.nl

Ons streven is een groot deel van de opbrengst van deze dag te schenken aan het gekozen goede doel.

Groetjes Ricarda

Namens de feestcommissie.

gd16